trygg e-handel
bubblebox
bubblebox

Depend Gellack Startkit

469 kr / 399 kr
Startkitet för gellacket
Lev tid:
Artnr:
2920
Kampanj:
REA

Info: Läs kundomdömen Tipsa en vän Blogga

Depend GeLlack Startkit

Vill du att nagellacket ska hålla länge? Då har du kommit rätt, med Depend GeLlack Startkit får du ett nagellack som håller i 2-3 veckor på din nagel. Detta är den nya generationen nagellack, som du härdar enkelt i LED-lampan, som medföljer i startkitet. Gellacket är extremt hållbart och ger en högglansig yta med en underbar färgåtergivning, du aldrig tidigare sett.

 

Depend Gellack skyddar din nagel

Din naturliga nagel skadas inte då ingen filning krävs före lackning med GeLlacket. Utan den naturliga nageln skyddas och förbättras i kvalite under GeLlacken. När sista steget är gjord är lackytan helt torr och du är klar. GeLlacken är perfekt till dina tånaglar, där håller GeLlacket ännu längre än på händerna. 

 

Detta GeLlack StartKit innehåller 

1 st Före/Efter Rengöring 35 ml,

1 st GelLack BAS 5 ml,

1 st GelLack TOPP 5 ml,

1 st LED-lampa med adapter,

1 st manikyrpinne, 1 st fil.

 

Önskad färg av Depend GelLack väljer Du separat i stället tillsammans med GelLack Remover för borttagning. GeLlacken tar Du enkelt bort med Depend GelLack Remover utan att skada den naturliga nagelplattan. Eftersom removern är i gelform är den lätt att applicera. LED-lampan är med adapter (ej batteri) och timer så att man alltid får rätt ljusstyrka och tid vilket säkerställer ett perfekt GelLackresultat.

 

Så här gör Du:

  1. Applicera Depend GelLack Före/Efter Rengöring på en bomullspad och rengör naglarna noggrant. Låt nageln torka ca 30 sekunder så att den är helt torr. Rör inte nagelytan sedan den är rengjord.
  2. Applicera ett tunt lager Depend GelLack BAS. Härda 30 sekunder i LED-lampan.
  3. Därefter applicerar Du ett tunt lager av Depend GelLack Färg. Härda 30 sekunder i LED-lampan. Applicera ytterligare ett tunt lager Depend GelLack Färg och härda 30 sekunder i LED-lampan.
  4. Applicera ett tunt lager av Depend GelLack TOPP och härda 30 sekunder i LED-lampan.
  5. Nu har Du en liten klibbig yta kvar på nageln. Applicera Depend GelLack Före/Efter Rengöring på en bomullspad och gör en toppfinishrengöring som tar fram den härliga glansen i GelLacken.
  6. Du är nu färdig med Din behandling och har en högglansig hållbar lackning som varar i 2-3 veckor. I förpackningen finns en mer utförlig bruksanvisning och tips&råd om Depend GelLack.

VariantlistaSe fler varor
Depend Make-up Borste stor
Make-up borste med äkta hår av högsta kvalité.
99 kr
Depend Minilack Limited Edition The Great Desert
Med inspiration från varmare länder
25 kr
Depend Quik Dry & Shine Topplack
Ger dina naglar maximal högglans
89 kr

Andra köpte även