BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Vi är certifierad av Trygg e-handel
1000-tals nöjda kunder

Scholl Velvet Intensivt Serum 30ml i gruppen HUDVÅRD / Fotvård / Fotcreme hos BubbleBox (112510)
Scholl Velvet Intensivt Serum 30ml

Scholl Velvet Intensivt Serum 30ml

Fuktgivande och långtidsverkande serum
105 kr

Artnr:
112510
Fri frakt vid 149kr
Info: Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Scholl Velvet Intensivt Serum 30ml 

Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum är ett intensivt och maximalt mjukgörande, fuktighetsvigande serum för din dagliga fotvård. Den verkar både snabbt inom 2 timmar samt långtidsverkande och återfuktar i 24 timmar, ett perfekt sätt att snabbt hjälpa dina torra fötter.


Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum ger synbar effekt snabbt. När såg du senast till att ge dina fötter det de förtjänar? Fötterna är en till ytan liten kroppsdel, men de gör ett viktigt jobb varje dag: Du går, står och belastar dem extra vid träning och i trappor. Många lägger inte märke till sina fötter, till den dagen det verkligen behövs. Med Scholl Velvet Smooth Serum kan du nu enkelt, snabbt och effektivt ta hand om dina fötter.

Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum innehåller hyaluronsyra, en intensivt fuktbindande ingrediens och med pentavitin, ett väldigt mjukgörande växtextrakt som liknar kolhydratkomplex som finns i huden och absorberas därför lätt. Den är fuktgivande, mjukgörande och verkar med direkt märkbar effekt och upp till 24 timmar framåt.


Innehållsvolym 30ml


mer roligt att shoppa