BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Vi är certifierad av Trygg e-handel
1000-tals nöjda kunder

Scholl Athletes Foot Kit Mot Fotsvamp i gruppen HUDVÅRD / Fotvård / Övrig fotvård hos BubbleBox (16-110)
Scholl Athletes Foot Kit Mot Fotsvamp

Scholl Athletes Foot Kit Mot Fotsvamp

Effektiv tvåstegsbehandling mot fotsvamp
279 kr

Artnr:
16-110
Fri frakt vid 149kr
Info: Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Scholl Athletes Foot Kit Mot Fotsvamp 

En revolutionerande produkt från Scholl. Athletes Foot Kit Mot Fotsvamp är en effektiv tvåstegsbehandling mot fotsvamp som behandlar och minskar risken för att fotsvampen kommer tillbaka. Första steget är en behandlingspenna med en enkel och hygienisk applikator som skapar ett skyddande barriär på det infekterade området. Steg 2 i behandlingen är en skospray bidrar till att förhindra att svampinfektionen återuppstår genom att rengöra skor som angripits av fotsvamp.

1. Behandlingspenna: Precisionsapplikatorn ger precis rätt mängd kräm för att skapa ett tunt lager på den infekterade huden. Lätt att applicera, du behöver inte vidröra infektionen och krämen torkar snabbt. De speciellt utformade Olile-ActiveTM skapar en hudmiljö som förhindrar svampen från att överleva och föröka sig.

2. Förebyggande skosprej: Bidrar till att förhindra återinfektion genom att rengöra skor som kontaminerats av fotsvamp, en vanlig anledning till återfall av fotsvamp.

Innehållsförteckning Olile Active, Panthenol, Undecylenic acid, Potassium sorbate, Urea, p-Anisic acid, Sodium benzoate.mer roligt att shoppa