BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Alltid trygga köp
1000-tals nöjda kunder

SMINK - MAKEUP Bubblebox

smink makeup

smink Makeup


Här har vi samlat makeup, smink från massor av märken, i alla prisgrupper, det finns något för alla. Vi på Bubblebox älskar smink, vi försöker att hitta roliga, trendiga och färgstarka makeup märken världen över, så att det alltid ska finnas något nytt smink som är roligt att shoppa. Alla våra smink märken är självklart inte testade på djur. Du hittar foundation, liquid lipsticks, paletter, mineral makeup och allt för dina ögon, ja allt du behöver helt enkelt. Kolla igenom våra härliga makeup märken som OFRA cosmetics, IsaDora, ModelsOwnNYX Cosmetics och Makeup Revolution m.fl. Don´t break up - Makeup instead =)

Bestsellers MAKE-UP
Sorteringsordning:
1  2  3  4  5  6  7  8  ..34  Nästa »  |  Visa alla
1  2  3  4  5  6  7  8  ..34  Nästa »  |  Visa alla

Smink för alla hudtyper

Här hittar du smink som passar alla, det finns ju olika makeup produkter att välja mellan och ibland kan detta vara svårt. Vi på Bubblebox har försökt att sortera upp alla smink kategorier, så det ska vara lätt att välja, just dina makeup produkter. När du ska skapa en snygg makeup, måste du börja med underlaget (tänk på det som en tavla), man behöver en bra grund att sminka på. För vi vill ju att makeupen ska sitta hela dagen och inte börja "smälta". Börja alltid att sminka på en rengjord och återfuktad hud, då får du det bästa resultatet.

När man vill gå All the way, med sin sminkning, så behöver du en bra primer, vi har många som du kan välja mellan i spray eller gel formula. Det finns även primers som korrigerar ojämnheter, stora porer och rödheter på huden. Sedan en bra foundation som passar just din hudtyp och nyans, välj en foundation nyans som matchar din hals. Concealer går nog inte att vara utan i en smink väska, att korrigera mörka ringar under ögat, blemmor, ojämnheter mm är ett måste =)
Puder att fixera sin makeup med, det finns fast puder i kaka, löst puder, mineral puder även dessa finns i olika nyanser att välja mellan.

Contouring, rouge och fixeringsspray

För att ta fram sina bästa ansiktsdrag, kan du använda contouring, det finns många olika smink paletter att välja mellan, både i puder och creme formula. Välj den nyans som passar just din hudton. Rouge eller som man säger, blusher är mycket snyggt att använda på kinderna, att få fram lite glöd och färg i sin makeup. För att fixera sin makeup, alltså att få sminket att sitta hela dagen, trots värme, svett och miljö, som försöker att få sminket att ramla av. Då använder du en settingspray, den gör så att din makeup sitter hela dagen. Det finns flera olika sorter att välja mellan.