BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Alltid trygga köp
1000-tals nöjda kunder

Solpuder bronzing powder

solpuder bronzer

Solpuder bronzer

Med solpuder, bronzing puder, ger du kinderna eller hela ansiktet en glödande nyans. Det finns många typer av solpuder att välja mellan, de bronzer som har matt finish, glitter finish eller de som ger en lätt lyster till ansiktet. Skapa en solkysst lyster på din makeup, året runt, med en snygg bronzer. Du kan använda bronzing powder bara för att konturera ansiktet, för att ge det en glow eller använda bronze puder över hela ansiktet, du väljer själv.

Bestsellers Bronzer
Sorteringsordning:
1  2  Nästa »  |  Visa alla
L.A. Girl Blush Collection Pinky
-17%
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Solpuder och bronzer

Det finns många olika nyanser på solpuder och bronzers. Det finns solpuder som är matta, har lite glitter i sig eller de som har ett lätt skimmer. Det är bara att välja vilken typ av resultat man vill ha med sitt solpuder och bronzer. Solpuder och bronzer använder man vanligtvis när du vill få en solkysst look på din sminkning. När brunfärgen börjar släppa på hösten, kan man fuska lite och förlänga den solkyssta looken med lite solpuder.

Solpuder matt eller skimmer?

Om du vill ha en mer naturlig look på ditt solpuder, så välj en matt formula. Om du vill ha en mer lite glowy look, så väljer du ett solpuder med skimmer. De solpuder som har mycket glitter i sig, är perfekt när du vill att kroppen, decoltaget ska få sig en glowy look (kan ibland vara svårt med glitter i ansiktet).

Välja nyans på solpuder och bronzer

Det finns massor av olika nyanser att välja bland och det är bra, då vi är alla olika och har olika hudtoner. Om du har en kall nyans på din hud (går i rosa) använder du ett solpuder som inte går åt det oranga. Har du en varm hudton (går åt gult) så kan du använda det som går mer åt orange. Välj inte ett solpuder som inte är mer än ca: 2 nyanser mörkare än din hudton, då det annars kan se lite onaturligt ut.

Applicering av solpuder

Använd gärna en bronzing borste, även om det ibland följer med en puderpuff i förpackningen, så använd den till något annat än solpuder =). En bronzing borste är ganska stor och fluffig och hjälper dig att applicera solpuder på ett snyggt sätt. Du applicerar solpudret på de högsta punkterna i ansiktet (de ställen du alltid bränner först i solen) som näsryggen, pannan, hakan, högsta punkterna på kindbenen. Ta lite puder på borsten och skaka av, det är bättre att ta lite åt gången än att lägga på för mycket. För mycket solpuder, kan faktiskt göra att du ser "skitig" ut och det vill man ju inte ;)