BUBBLEBOX

- beauty online -

Alltid fri frakt vid 149 kr
1000-tals nöjda kunder
Trygg e-handel

Concealer smink

concealer smink

concealer smink

Flytande, cremig, fast concealer i palett, tub, eller stick förpackning. Det är bara att välja hur du vill använda concealer och täcka ojämnheter. Du kan använda concealer för att dölja mörka ringar under ögat och att korrigera rödheter.

Bestsellers Concealer
Sorteringsordning:
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Concealer smink

Att välja en bra concealer, som gör jobbet du är ute efter, kan vara svårt ibland, då det finns så otroligt många concealers att välja bland. Det finns concealer i flytande formula, concealer stick, concealer med pensel, concealer med applicator i creme form och nu även concealer paletter med många nyanser att välja bland. En palette med flera olika nyanser av concealers, kan faktiskt vara ett bra val, för då kan du blanda de olika nyanserna för att få fram den nyans som passar dig bäst. En flytande concealer är oftast lite tunnare i konsistensen och passar perfekt under ögonen. Om du vill dölja ojämnheter, blemmor mm i ansiktet, så väljer du en concealer i creme form, den är lite tjockare i formulan och täcker bättre.

Concealer nyanser

Välj en concealer färg som matchar din hud, en för mörk eller för ljus nyans ger ett fläckigt resultat. Vad gör de olika concealer nyanserna, jag menar det finns ju gul, grön, lila, orange och jag vet inte allt? Vi ska försöka bena ut den frågan litegrann, sen finns det ju alltid fler användningsområden än vad vi har tagit upp.

Gul och grön concealer
passar bäst när du vill dölja rödheter och blemmor i ansiktet.

Lila concealer
Perfekt om man vill neutralisera en glåmig och grå hudton.

Orange och gul concealer
passar perfekt till att dölja blått under ögonen och blåmärken.

Applicering av concealer

Det går alltid isär om man ska applicera concealer före eller efter foundation, ja du får prova dig fram om vad just du tycker om. En del tycker om att börja med foundation först, för den döljer ju lite också och sedan gå över med concealer på de punkter som behöver mer täckning. Sedan finns det dom som gillar att gå över med concealer först och sedan blanda ut med foundation ovanpå. Använd gärna en tunn sminkpensel i syntet, för att applicera concealer på blemmor, då det är lättare att få kontroll över vart du lägger täckningen. Under ögat kan du dutta med fingrarna eller använda en liten makeup svamp. Tona ut concealern, så det inte blir några skarpa kanter kvar.