BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Alltid trygga köp
1000-tals nöjda kunder

Foundation smink

foundation smink

foundation smink

Det finns många olika typer av foundation, foundation för fet hud, foundation för normal hud och foundation för torr hud. Det finns täckande foundation, lätt täckande foundation och BB cream foundation, som är en blandning mellan foundation och dagcreme. En snygg makeup, börjar alltid med en bra bas, därför kan du här välja mellan många olika typer av foundation, så att du kan få den bästa för dig. 

Bestsellers Foundation
Sorteringsordning:
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
LA Girl HD PRO BB Cream
-30%
LA Girl Cosmetics
69 kr
99 kr
Deborah Fondotinta Formula Pura
-50%
Deborah Formula Pura
99 kr
199 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Täckande Foundation eller inte täckande

Nästa steg i din sminkning är foundation, även här finns en uppsjö att välja mellan, foundation som passar torr, normal eller fet hud. Täckande foundation eller lätt täckande foundation, det finns även BB och CC cream, som är en korsning mellan dagcreme och foundation. När du valt ut vilken foundation som passar din hudtyp, så är det valet av nyans på foundation som kan vara lite knepigt. Smink ska ju alltid vara en produkt som hjälper dig att ta fram alla dina bästa egenskaper, inte dölja dem, så välj en foundation som liknar din hudton, så nära som möjligt. Det finns ju foundation i rosa, gul, oliv grön och beige ton, ibland kan vår hudton ändras med årstiden, så det kan vara bra med en foundation nyans för varje årstid.

Bästa sättet att välja foundation färg

Bästa sättet att välja ut den perfekta nyansen på foundation, är att lägga lite foundation på hakan, mot halsen. Om du ser att färgen "flyter" bra in i färgton, är den perfekt. Är det så att du ryggar tillbaka och tänker "OMG" (en rand på halsen i konstig färg) så är det dags att prova en ny. Ok, valet av foundation är gjort, dags att applicera. Du kan välja flera olika smink verktyg att applicera din foundation med, foundation pensel, makeup svamp eller varför inte med dina fingrar (tvättade). Applicera en lagom mängd foundation på ansiktet, jobba in den på huden och se till att det inte blir några skarvar mot hårfästet och halsen (om din foundation är lite mörk, så får du jobba ner den mot halsen).