BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Alltid trygga köp
1000-tals nöjda kunder

highlighter smink i puder eller creme

highlighter smink

highlighter smink

Man kan inte få för många highlighters! Det finns många sätt att lägga highlighter smink, på ögonbrynsbenet, näsryggen, amorbågen, kinder mm. Allt för att skapa dramatik och en läcker lyster till ansiktet. Det finns många highlighters att välja mellan, rosa, beiga, nude ..

Bestsellers Highlighter
Sorteringsordning:
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Highlighter smink

Att skapa glöd till sin sminkning är helt underbart. Kärt barn har många namn, som highlighting, strobing, highlight och fler. Du kan mixa olika nyanser av highlighters, det finns highlighter paletter och highlighter bricks, som har flera nyanser, som du lätt blandar, för en snygg nyans. När du lägger en highlihgter på din sminkning, så får du en härlig lyster, på de högsta punkterna på ansiktet. Det ger nästan en "dock lik" look, highlightern ger en illusion att huden ser superslät ut och strålar med en glöd. Så lägg lite highlighter på näsryggen, amorbågen, högsta punkten på kinderna, i ögonvrån, då är du redo för dagen.

Olika nyanser av highlighter

Att välja nyans av highlighter, kan vara svårt ibland. Det finns de som går åt guld, rosa, beige, bronze och blått. Har du en gyllene hud ton, så kan du välja en highlighter i varm nyans, som guld, bronze eller varm beige. Om du har en kall hudton, så väljer du en highlighter i kall nyans som rosa, blått, rosa eller kall beige.

Highlighter i creme eller puder form

Det finns olika typer av formula i highlighters, flytande highlighter, creme highlighter, fast stick eller puder highlighter. Som alltid är det smaken som avgör om vad man tycker om att jobba med för typ av formula. En highlighter i creme form, passar bra till normal till torr hud och om du vill ha en mer natural look, eftersom cremen är lättare att jobba in i huden. En puder highlighter, passar de med normal till fet hud och om du gillar att använda puder inunder. Köp highlighter smink online, här hos oss, vi har otroligt många highlighters att välja mellan.