BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Alltid trygga köp
1000-tals nöjda kunder

Makeup smink produkter Ansikte

makeup smink ansikte

Makeup smink ansikte

Här kan du fynda billigt smink till ansiktet, allt smink du behöver för att lägga en perfekt grund bas. Foundation, puder, settingspray, primer, concealer, ja allt du kan behöva. Vi jobbar ständigt med att hitta nya roliga smink märken, som har innovativ och rolig makeup. Så surfa runt och köp ditt smink online hos oss på Bubblebox.

Bestsellers ANSIKTE
Sorteringsordning:
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Nästa »  |  Visa alla
LA Girl HD PRO BB Cream
-30%
LA Girl Cosmetics
69 kr
99 kr
LA Girl Cosmetics Just Blushing
-49%
LA Girl Cosmetics
fr. 35 kr
fr. 69 kr
LA Girl PRO Contour Powder
-30%
LA Girl Cosmetics
69 kr
99 kr
LA Girl PRO Contour Cream
-30%
LA Girl Cosmetics
69 kr
99 kr
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Nästa »  |  Visa alla

Smink till ansiktet

När man ska köpa smink till ansiktet, alltså basen på ditt smink, så finns det mycket att välja bland. Börja med en bra primer för att grunda foundation sminket. En bra primer kan vara en primer som minimerar porerna eller en primer som mattar ned huden. Sedan är det dags att välja ut en bra foundation som passar just din hud och har de egenskaper som du är ute efter. Det kan vara en foundation som mattar ned huden, en täckande foundation eller en mineral puder foundation. Sedan kan du behöva en bra concealer, det finns många att välja mellan även här, en grön concealer som döljer rödheter på huden eller en concealer som döljer mörka ringar under ögat.

Contour kit

Det finns även många olika contour kit att välja mellan, att använda contouring kit, betyder att du skapar konturer, skuggar fram dina bästa ansiktsdrag. Du lägger mörka contour skuggor för att dämpa och ljusar upp för att höja. Att skapa en snygg contouring kräver faktiskt lite övning, men när man provat sig fram, så kan du skapa underverk. Många gillar ett bra transparent puder, för att sätta sin makeup, alltså setting powder. Det gör man för att få sminket att sitta och inte ramla av under dagen. Highlighter är nästa steg, som vi älskar, Highlighter smink är hur kul som helst. Att få ansiktet att glöda med en bra highlighter, kan göra en vanlig sminkning, hur perfekt som helst. Det finns många olika highlighter smink att välja från, highlighter paletter, singel highlighter eller highlighter bricks (flera nyanser du kan mixa). En bra setting spray är sista steget i din sminkning, det är många som väljer en setting spray som mattar ned, men det finns även de som ger fukt till ansiktet, perfekt för de som har torr hud. Handla ditt smink online och fynda lite billigt smink =)