BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Alltid trygga köp
1000-tals nöjda kunder

Makeup Setting Spray - Bubblebox

makeup setting spray

Setting spray

För att din makeup ska bli "longlasting" och att den inte ska se pudrig eller kakig ut, så är en setting spray perfekt att använda. Du gör din sminkning som vanligt och det sista du gör, är att spraya 2-3 pump med setting spray och låta torka, du är redo för dagen. Setting spray gör att din makeup står emot fukt, värme, svett mm och håller dig flawless hela dagen. Det finns setting spray som ger en matt finish och setting spray som ger en dewy finish.

Bestsellers Setting Spray
Sorteringsordning:

Setting Spray - Fixerar din sminkning

Vårt ansikte är utsatt för olika saker hela dagen, så också vår sminkning. En setting spray, fixerar din makeup och skyddar mot värmeväxlingar, svett och fukt. Vem vill hålla på att bättra på sin makeup bas flera gånger under en dag? En bra setting spray, håller din makeup flawless hela dagen och du ser ut att komma direkt från sminkbordet.

Matt settingspray - Dewy setting spray

Det finns flera olika typer av setting spray, matt setting spray används av dem som vill ha en matt finish på sin sminkning. En dewy setting spray, ger en lätt lyster till din hud och båda setting sprayerna återfuktar huden hela dagen. En del setting sprayer kan man även använda även som primer, innnan du lägger din makeup. En bra setting spray håller din sminkning fräsch längre och du är flawless hela dagen.