BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Vi är certifierad av Trygg e-handel
Hämta order hos lagershop i Kramfors

Poly Blonde L101 Silver Blonde Schwarzkopf i gruppen HÅRFÄRG/VÅRD / Hårfärg / Blondering hos BubbleBox (tr510811)
Poly Blonde L101 Silver Blonde Schwarzkopf

Poly Blonde L101 Silver Blonde Schwarzkopf

Silverblond blekning
119 kr

Artnr:
tr510811
Fri frakt vid 149kr
Info: Mer information Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Schwarzkopf Blonde L101 Silver Blonde 

De nya Blonde lighteners bleker ditt hår upp till 8 nyanser ljusare och hjälper dig att skonsamt ta bort de oranga eller gula pigment man kan ha i håret. Schwarzkopf Blonde L101 Silver Blonde, är berikad med kalcium, som är en byggsten i det naturliga hårproteinet keratin och som stärker håret inifrån.

Ta bort det gula pigmentet i håret

Med Schwarzkopf Blonde L101 Silver Blonde, får du hjälp att bli av med de irriterande gula pigmenten som kan uppkomma när man bleker håret. Med en innovativ efterbehandling som effektivt och skonsamt tar bort alla nyanser av gult eller orange med hjälp av blåa pigment. Det finns en extra påse med efterbehandling med i förpackningen för att du ska få behålla den där snygga platinablonda nyansen på håret länge, så upprepa efterbehandlingen en andra gång efter några tvättar.

Tips!
Om ditt hår är lockigt eller tovigt när du ska bleka håret, red ut håret noga, föna eller platta håret gärna så att blonderingen kommer in runt hela hårstrået. Blondera inte håret när det är nytvättat eller blött, håret skyddas natutligt av det fett som finns i hårbotten. Använd en bredtandad kam och kamma igenom blonderingen för att det ska komma blonderings creme överallt i håret.

du kan behövamer roligt att shoppa