BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Alltid trygga köp
1000-tals nöjda kunder

Talika Bubble Mask Bio Detox i gruppen HUDVÅRD / Ansikte / Ansiktsmasker hos BubbleBox (10616)
Talika Bubble Mask Bio Detox

Talika Bubble Mask Bio Detox

Bubblor som rengör på djupet
129 kr

Antal: 
Artnr:
10616
Fri frakt vid 149kr
Info: Ge ditt omdöme Tipsa en vän

Talika Bubble Mask Bio Detox 

Rengör din hud på djupet med härliga bubblor. Talika Bubble Mask Bio Detox, är den första syresättande "anti-pollution" ansiktsmasken! Föroreningar kväver och skadar huden, som påskyndar åldrandet. För att motverka detta kombinerar Bubble Mask Bio-detox olika ingredienser som:

- Aktivt bambu kol (Bamboo Charcoal) som synbart renar huden. Är känt för sina "detoxande" och renande effekter, frigör porerna från toxiner/föroreningar och producerar en kontrollerad dos av infrarött ljus som stimulerar mikrocirkulationen och underlättar utbytet av celler.

- Probiotiskt risextrakt för synbart hälsosammare hud, förstärker det naturliga skyddet i din hud. Det probiotiska extraktet från det fermenterade riset produceras när man gör ett mjölkigt sött Koreanskt risvin, kallat makgeolli, balanserar och förstärker huden.

- Tusentals mikrobubblor som synligt syresätter huden.

  • Passar alla hudtyper
  • Rengör på djupet
  • Återfuktande
  • Minskar synlighet på porer
  • Ger huden glow
  • Detoxar huden
  • Synligt resultat på 10 minuter

Användning av Bubble Mask Bio Detox:

När masken kommer i kontakt med huden börjar Bubble Mask Bio-Detoxs strukturen i kolets skum arbeta med tusentals mikrobubblor av syre. Ett härligt vitt skum fullt med syre omsluter ditt ansikte i en behaglig känsla.
Ta ut masken och applicera den på rengjort, torrt ansikte. Ett fint skum kommer att bildas. Låt masken verka i 10 minuter, sedan masserar du in resten av skummet i ansiktet och avsluta med att skölja ansiktet.

Innehåll: 1 sheet ansikstmask

du kan behöva