BUBBLEBOX

- beauty online -

Fri frakt vid 149 kr med Postnord
Alltid trygga köp
1000-tals nöjda kunder

KÖPVILLKOR

ALLMÄNT
Dessa allmänna villkor (”Villkoren”) gäller när du som konsument (”Du”) gör en beställning via www.bubblebox.se, och därtill hörande sidor, (”Sajten”). Avtal ingås mellan dig och SAJN i kramfors AB, organisationsnummer 556832-6259 (”Bubblebox”). Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om Bubblebox framgår på Sajten. Villkoren är enbart tillämpliga för dig som är konsument och som gör beställningar via Sajten.


För att kunna beställa på Sajten måste Du ha fyllt 18 år. Bubblebox accepterar, enligt svensk lag, inte kreditköp till personer under 18 år. Bubblebox förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om Du uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar).

Bubblebox reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på Sajten, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar (såsom förändrade priser från leverantörer eller valutaförändringar) eller felaktig information angående om en vara finns i lager. Bubblebox har rätt att korrigera sådana eventuella fel och att ändra eller uppdatera informationen när som helst. Om felaktigt pris har angetts för en vara som Du har beställt så kommer Bubblebox naturligtvis att meddela dig om detta och invänta ditt godkännande av det korrigerade priset innan Bubblebox fortsätter med beställningen.


AVTAL OCH BESTÄLLNING
För att kunna göra ett köp via Sajten måste Du acceptera Villkoren. Genom att acceptera Villkoren förbinder Du dig att följa Villkoren i sin helhet, samt godkänner att Du tagit del av informationen om personuppgifter och samtyckt till användningen av personuppgifter och cookies enligt Bubblebox Integritetspolicy, se här

Ett avtal om köp ingås först när Bubblebox bekräftat din beställning och Du mottagit orderbekräftelse från Bubblebox per e-post. Bubblebox uppmanar dig att spara denna orderbekräftelse för eventuella kontakter med Bubblebox kundtjänst. Du kan återkalla din beställning fram till dess att den skickats av Bubblebox. Om beställningen återkallas så kommer Bubblebox att återbetala alla eventuella betalningar som Du eller dina betal- eller kreditkortsföretag har gjort avseende beställningen.


KUNDUPPGIFTER MM.
När Du registrerar ditt användarkonto och/eller ska genomföra en beställning kommer Du att bli ombedd att uppge vissa personuppgifter. Du bekräftar att de uppgifter som Du fyller i är korrekta och fullständiga samt ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter. Information om Bubblebox behandling av personuppgifter finns i Bubblebox Integritetspolicy.

Du åtar dig att se till att ingen annan kan använda dina inloggningsuppgifter. Du får inte avslöja användarnamn och lösenord för någon obehörig och ska se till att handling med uppgift om användarnamn och lösenord förvaras på ett sådant sätt att obehörig inte kan få tillgång till informationen. Du ska omgående anmäla till Bubblebox om det kan misstänkas att obehörig fått tillgång till ditt lösenord. Du ansvarar för alla köp som gjorts med dina inloggningsuppgifter om sådan anmälan inte gjorts.

Om Bubblebox misstänker att Du missbrukar ditt användarkonto eller dina inloggningsuppgifter eller annars bryter mot Villkoren har Bubblebox rätt att stänga av dig. Bubblebox har även rätt att tilldela dig nya inloggningsuppgifter.


PRISER, AVGIFTER OCH BETALNING

Vid beställning via Sajten gäller de priser som anges på Sajten. Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat i kassan.

Betalningsalternativ 
Du kan välja att betala din beställning på följande sätt inom Sverige och Finland. Till Danmark och övriga Europa kan du välja, Paypal och kortbetalning.

Paypal
Du betalar via Paypal. Säkert och smidigt, du behöver inte uppge några kontouppgifter på vår sida utan du länkas vidare till Paypal. Läs mer här om Paypal.

Direktbetalning via bank
Du skickas automatisk över till din banks sida, där loggar du in som vanligt med ev, bankdosa, beroende på just din banks rutiner. Du gör din betalning och godkänner den som vanligt. När du gjort det så länkas du tillbaka till vår sida, klicka på länken och köpet avslutas. Du måste klicka på denna länk för att köpet ska synas i vårt system.

Kortbetalning
Du kan betala online med VISA och MasterCard. Vi erbjuder säkra kreditkortsbetalningar via Postens Betalväxel, numera kallad auriga ePayment. De har 10 års erfarenhet av e-handel och använder 3D-Secure och PCI säkerhetslösning. Läs mer här om Auriga ePayment.

3D-Secure
3D-Secure är en ny säkerhetslösning för kortbetalningar på internet, som är framtagen av Visa och Mastercard för att identifiera kortinnehavaren vid kortköp. Identifieringen sker efter att konsumenten har fyllt i sina kortuppgifter och får då fylla i en kod som bara kortinnehavaren känner till. 3D-Secure innebär även att det är den kortutgivande banken och inte säljföretaget som bär den ekonomiska risken vid eventuella bedrägerier. 3D-Secure ingår som standard för alla kortbetalningar med Auriga ePayment.

PCI
Visa och Mastercard ställer, med anledning av ökade bedrägerier, större säkerhetskrav på kortbranschens aktörer. Detta sker inom det gemensamma certifieringsprogrammet PCI, Payment Card Industry, som Stråfors Payment genomfört.

Säkra betalningar 
Observera att BubbleBox.se, inte lagrar några kreditkortsnummer, utan detta hanteras av Payson, Klarna och Paypal.


FAKTURA
Handla nu - betala efter leverans!
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

Få alltid hem varan innan du betalar
Betalningstid - alltid minst 14 dagar
Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
Ladda ner dina fakturor från klarna.se
Möjlighet till delbetalning
Betalningsvillkor
Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enighet med avtalet med e-butiken debiteras en fakturaavgift om 0 kr.

En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kronor eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift.

Kreditprövning
Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Omvandling av faktura till en flexibel delbetalning
När du har fått hem din faktura kan du, i stället för att betala hela fakturan på en gång, erbjudas att betala in ett lägre belopp och på så sätt göra om din faktura till en flexibel delbetalning. Detta innebär att du betalar i din egen takt med minst 50 kr per månad. Den effektiva räntan vid ett köp om 10 000 kr, 29 kr i månatlig administrativ avgift, 19,90% i rörlig ränta och betalning över 12 månader är 29,22%. Varje delbetalning blir då 955 kr per månad och din totalkostnad blir 11 458 kr.

För omvandling av din faktura till en flexibel delbetalning gäller följande allmänna villkor. Här hittar du även information om Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation.

Personuppgiftshantering
Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling.

Genom att använda Klarna Faktura godkänner du vår användning av dina personuppgifter i enlighet med Klarnas dataskyddspolicy, inklusive överföring till särskilt utvalda partners eller till stat utanför EU/EES-området.

Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Klarna Konto
Delbetalning
Du kan ansöka om att betala i din egen takt eller betala ett fast belopp per månad. När du delbetalar med Klarna gäller alltid följande:

Du får hem varan innan du betalar
Du samlar alla dina köp på en månadsfaktura
Du betalar i din egen takt eller ett fast belopp per månad

Konto - betala i din egen takt
Du betalar valfri summa per månad. Det lägsta belopp du kan betala är 1/24 av beloppet som återstår och inte mindre än 50 kr varje månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr tillkommer på fakturan.

Exempel: Vid ett köp om 10000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Fast delbetalning
Fast delbetalning från Klarna innebär att du delar upp din betalning på 6, 12 eller 24 månader (och hos vissa butiker t.o.m. 36 månader). Du vet från början vilken din månadskostnad blir – och du vet när du har betalat klart.

Vid fast delbetalning beräknas räntekostnaden på det totala utestående beloppet, vilket betyder att månadskostnaden blir högre den första månaden och lägre den sista månaden.

I samband med köpet görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post. Om Klarna finner att du inte har tillräckligt betalningsutrymme för att fullfölja betalningsåtagandet förbehåller sig Klarna rätten att neka din ansökan om delbetalning.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på telefonnummer 08 - 120 120 10. Måndagar till torsdagar har vi öppet 08.00–20.00, fredagar 08.00–18.00 och helger 10.00–17.00.

Länk till Klarnas Allmänna villkor.
Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.


LEVERANS OCH TRANSPORT


Vi levererar inom Sverige, Norden och Europa dock ej till Norge.

Leveransvillkor
Fraktavgift 
Vi levererar fraktfritt vid köp över 149 kr inom Sverige med Posten Varubrev Ekonomi leveranstid 5-7 vardagar. Under 149 kr är fraktavgiften 19 kr med Posten varubrev ekonomi och vi har ett express alternativ med Posten Varubrev 1:a klass 39,00 kr leveranstid 1-3 vardagar inom Sverige och fraktavgiften till övriga Europa är 98 kr.

Leveranssätt 
Vi levererar produkterna som brev eller postpaket. Det innebär att din beställning skickas direkt hem till dig, i brevlådan. Undantag från detta är om brevet eller paketet är skrymmande (längd + tjocklek + bredd överstiger 900 mm), du väljer om hur du vill aviseras om paketet måste hämtas hos postombud antingen via SMS eller mail. Vid ej uthämtade paket, som returneras efter liggetiden hos posten (14 dagar), debiteras kostnaderna för frakten och returfrakten med 150:-

Leveranstid 
Leveranstiden är normalt 1-7 vardagar, beroende på fraktalternativet du väljer, varubrev 1:klass eller ekonomi. I det fall en vara måste beställas från en leverantör kan leveranstiden vara något längre, vilket då anges på orderbekräftelsen eller via mail. 

Leveransförseningar 
Ibland uppstår leveransförseningar utom vår kontroll. Det kan t.ex. ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Konsumenten har rätt att häva köpet vid försening om denne inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Vi behåller oss rätten att häva köp vid felaktigta uppgifter på hemsidan.

Restnoterade varor 
Om någon/några varor som du beställt inte skulle finnas på lager, underrättar vi dig via e-post eller telefon om detta. Du kan då välja om du vill vänta på dessa varor, byta ut varorna till andra produkter eller avbeställa de restnoterade varor helt.

Transportskada
Om ditt paket var skadat vid leveransen
När du tar emot din leverans, är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Som kund skall du inte hämta ut eller ta emot ett paket som ser skadat ut. Upptäcker du skadan först efter att ha öppnat paketet, reklamerar du omedelbart varan till vår Kundservice, på order@bubblebox.se (ha ditt ordernummer redo). Vi är tacksamma om du meddelar oss snarast om det inträffar.


ÅNGERRÄTT / REKLAMATION

Ångerrätt 
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Lag om distansavtal. Det innebär att om du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan.

Om du ångrar ditt köp så meddela oss inom 14 dagar och skickar tillbaka varan till oss utan onödigt dröjsmål, dock senast 14 dagar efter du meddelat oss om ditt beslut om ånger. Vi betalar tillbaka ditt köpbelopp, utan dröjsmål, senast inom 10 dagar efter det vi tagit emot returen, med samma betalsätt som du betalat med till oss. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt, denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Vi är ansvarig endast för varornas minskade värde till följd av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion.

Vid ångrat köp kontakta oss på nedanstående:

SAJN i Kramfors AB - Bubblebox.se
Nedre Ödsvägen 1
872 36 KRAMFORS

order@bubblebox.se 


Reklamationer 
Om en vara är felaktig skall du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt, dock senast 2 månader efter du upptäckt felet. Du har 3 års reklamationsrätt. Om du har frågor om detta, kontakta oss gärna via mail, order@bubblebox.se  

Du kan gärna använda dig av vår färdiga reklamations mall inne på "dina sidor" i butiken under ikonen "reklamationer". Returen är godkänd då varan har inspekterats av vår personal. Retur får inte ske mot postförskott. Du kan välja att få en ny vara och ersättning för returfrakten eller pengarna tillbaka inklusive returfraktavgiften. När vi mottagit varan kontrollerar vi att den uppfyller de gällande returreglerna och sedan krediteras beloppet så fort som möjligt, dock senast inom 30 dagar.


SAJN i Kramfors AB - Bubblebox.se
Nedre Ödsvägen 1
872 36 KRAMFORS

Kontakta oss via mail order@bubblebox.se vid frågor eller oklarheter.

Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till Konsumentverkets webbsida
www.konsumentverket.se

Tvist
Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

LÄNKAR
Bubblebox kan länka till andra webbplatser som ligger utanför Bubblebox kontroll, och webb-platser utanför Bubblebox kontroll kan länka till Sajten. Även om Bubblebox försöker säkerställa att vi enbart länkar till webbplatser som delar våra personuppgifts- och säkerhetsföreskrifter enligt Integritetspolicyn är Bubblebox inte ansvarig för skydd eller sekretess av information eller personuppgifter som Du tillhandahåller på andra webbplatser. Du bör iaktta försiktighet och läsa personuppgiftsföreskrifterna för den aktuella Sajten.


*Villkoren uppdaterades senast 2018-05-18


INTEGRITETSPOLICY

PERSONUPPGIFTER
Din personliga integritet är mycket viktig för oss och vi eftersträvar att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår intention att alltid följa alla gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Vi vill med den här policyn hjälpa dig att förstå vilken information vi samlar in och hur denna kan komma att användas. I samband med köp eller lämnande av uppgifter så godkänner du policyn och samtycker till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG
Bubblebox – SAJN i Kramfors AB (556832-6259)
Nedre Ödsvägen 1 (besöksadress och lager) 
872 36 KRAMFORS
SVERIGE 

är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan kontakta oss angående detta på följande mejladress: info@bubblebox.se

PERSONUPPGIFTER VI BEHANDLAR
Vi behandlar uppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss på Bubblebox.se eller som vi samlar in genom exempelvis cookies för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund och för att kunna hantera dina köp.

De personuppgifter som du förser oss med kan exempelvis vara namn, personnummer, e-postadress, leverans- och faktureringsadress, telefonnummer, köp-, betal- och orderhistorik och IP-adress. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

ANVÄNDNING:
Uppgifterna kan utöver ovanstående även användas för statistikändamål, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev samt för identifikation. De kan även komma att användas för utskick per sms, e-post och post samt, om du inte invänt mot detta, för marknadsföring och information via telefon. Om du vill avbryta marknadsföring mot dig som kund kan du kontakta oss på Kundtjänst, order@bubblebox.se

Lämnade och insamlade uppgifterna kan komma att användas för att förse dig med relevant information och marknadsföring samt för att förbättra vår sajt. Behandling i syfte att förbättra betalningslösningar och betalningsprocesser inkluderar behandling där dina personuppgifter, bl.a. ditt personnummer, överförs till andra bolag och tredjepartsleverantörer i egenskap av analysunderlag. Uppgifter kan samköras med uppgifter från andra register, t.ex. kreditupplysningsregister. Vi kan komma att behandla ditt personnummer i samband med köp i kreditupplysningssyfte på uppdrag av betalnings- och kreditföretag. 

Med största försiktighet kan uppgifterna komma att samköras med andra register, både inom och utom EU, samt att dina personuppgifter kan överföras till, och behandlas av samarbetspartners i tidigare nämnda syften i linje med gällande lagar och regler. Vidare kan personuppgifterna även komma att delas eller samköras med myndigheter och våra samarbetspartners för exempelvis leverans, kreditupplysningar och betalningar.

I samband med registrering och/eller beställning godkänner du våra köpvillkor och integritetspolicy som innebär att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullgöra en rättslig förpliktelse (bland annat redovisning), kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din order samt för utskick av erbjudanden via sms, e-post eller annan direktreklam.

FÖRSÄLJNING AV BOLAG
Vid en eventuell försäljning av Bubblebox.se eller vid samgående med annan organisation kan vi komma att dela dina personuppgifter med våra rådgivare, eventuell köpare och dennes rådgivare och även lämnas vidare till bolaget nya ägare


SKYDD AV PERSONUPPGIFTER
Vi har säkerhetsrutiner och tekniska skydd för att ha personuppgifterna i säkert förvar. Tillgången till personuppgifter är begränsad och de anställda måste identifieras för att komma åt de uppgifter de behöver.


TID
Hur länge sparas uppgifterna?
Om du samtyckt till att vara registrerad kund hos oss sparas dina uppgifter i sju år från det att du varit inaktiv kund hos oss eller så länge vi är skyldiga enligt lag att göra detta. Därefter raderas dina personuppgifter.

DINA PERSONUPPGIFTER
Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna ska rättas eller tas bort. Om du önskar information om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig ska en sådan begäran skickas till order@bubblebox.se om vi har svårt att styrka din identitet kan vi behöva be dig skicka in ett underskrivet brev av dig per post till Bubblebox postadress.

Du kan även när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig som kund antingen direkt genom information i utskicken eller till vår kundtjänst på mail info@bubblebox.se 

BEGRÄNSNING
Vår webbplats länkar till webbplatser som inte står under Bubblebox ägande eller kontroll. Vår integritetspolicy gäller enbart våra webbplatser och endast på dessa tar vi ansvar. Om du lämnar Bubblebox webbplatser för en annan webbplats bör du läsa den webbplatsens motsvarande policy.

FÖRÄNDRINGAR AV INTEGRITETSPOLICY
Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna policy när som helst i och i den utsträckning vi anser nödvändiga för att uppfylla nya lagkrav, tekniska krav eller för att åtgärda störningar. Ändringar av policyn publiceras på webbplatsen.

Var lagras dina personuppgifter?
De uppgifter som vi samlar in från dig lagras i huvudsak inom EU/EES (det europeiska samarbetsområdet), men om Bangerhead t.ex. har en underleverantör eller samarbetspartner i ett land utanför EU/EES kan sådan överföring till land utanför EU/EES vara nödvändig. All sådan överföring av dina personuppgifter sker i enlighet med gällande lagstiftning. Genom godkännandet av denna policy samtycker du till att dina personuppgifter kan överföras till land utanför EU/EES.


COOKIES

VAD ÄR EN COOKIE?
En cookie är en liten textfil som sparas på din dator när du besöker en webbplats. Bubblebox använder informationen för statistikändmål, följa vad besökaren gör på webbplatsen samt för att förbättra och personalisera upplevelsen av webbplatsen. Det finns två typer av cookies – permanenta och sessionscookies. 

1. Permanenta cookies ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid. 
2. En sessionscookie lagras på din dator så länge du är inne på en webbsida. Så fort du stänger ner webbläsaren försvinner sessionscookien.

HUR ANVÄNDS COOKIES?
Vi använder cookies för att förbättra och anpassa webbplatsen efter dig som besökare. Exempel på funktioner som påverkas av cookies är: hantering av köp, inlogg till ditt kundkonto och varukorgen. Cookies hjälper också till att lagra viss information som anpassar reklam och erbjudanden för att ge dig som besökare en mer relevant upplevelse. Permanenta cookies används exempelvis för att lagra eventuella personliga inställningar som gjorts på Bubblebox.se, så att du slipper göra om samma sak varje gång du besöker vår webbplats. Sessionscookies används för att föra statistik över användandet på webbplatsen. 

Genom att använda Bubblebox webbplats och/eller godkänna vår Integritetspolicy samtycker du till användandet av cookies. Notera att om du väljer att inte acceptera cookies kommer du inte kunna genomföra köp på bubblebox.se. Även övrig funktionalitet på sajten kan vara begränsad. 

Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av det under säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Observera att det när som helst går att manuellt radera cookies från din hårddisk.

HUR TAR MAN BORT COOKIES?
Om du inte vill använda cookies kan du stänga av det under fliken inställningar i din webbläsare (se webbläsarens hjälpsidor för mer information). I webbläsaren kan du även radera tidigare lagrade cookies från webbplatser du besökt. 


FORCE MAJEURE 
Bubblebox ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som Bubblebox inte kunnat råda över såsom exempelvis allmän arbetskonflikt, extrema väderföhållanden, krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser eller annan kommunikation samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar Bubblebox dig dels i början och dels i slutet av tiden för den aktuella situationen. Har omständigheten varat längre än två månader har både Du och Bubblebox rätt att häva köpet med omedelbar verkan. 

ÄNDRINGAR AV VILLKOREN 
Bubblebox förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa Villkor när som helst i tiden. Alla ändringar av dessa Villkor kommer att publiceras på Sajten. Ändringar gäller från det att Du har accepterat Villkoren (i samband med ett nytt köp eller vid besök på Sajten), alternativt 30 dagar efter att Bubblebox har informerat dig om ändringarna. Bubblebox rekommenderar dock att Du håller dig uppdaterad på Sajten regelbundet för att bli varse om eventuella ändringar av Villkoren. 
___________________________________ 
Dessa Villkor har fastställts av Bubblebox 2018-05-18 

FLER FRÅGOR? 
Kontakta oss gärna via mail om ni har övriga frågor, info@bubblebox.se

Mvh/ Personalen på BubbleBox.se